Skip to main content

LOGISTIEKE PARTNERS

De verzending in Nederland wordt verzorgd door PostNL of DHL.

LEVERTIJD

Bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen moeten arriveren nadat de betaling is ontvangen van de kopende partij, Wilso is echter niet aansprakelijk voor enige uitloop van de leveringstijd. De leveringstijd kan eventueel afwijken. Dit is afhankelijk van de bestemming en/of tijdstip van betaling. Wilso is niet aansprakelijk voor vertraging van een bestelling, op het moment dat Wilso de bestelling overdraagt aan het postorderbedrijf zijn zij verantwoordelijk voor verdere afhandeling van de bestelling. Na dit moment heeft Wilso geen controle meer over de bestelling. De kopende partij accepteert het risico dat hieraan verbonden is m.b.t. eventuele vertragingen.

BEZORGPOGINGEN

  • De bezorger van PostNL of DHL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u de bestelling niet aan kunt nemen, ontvangt u een notificatie.
  • Met deze notificatie kunt u op de website van PostNL of DHL een nieuwe bezorgafspraak inplannen, de bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een afhaalpunt laten afleveren. Let op, dit dient te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
  • Mocht u niet gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorg dag weer aangeboden. Mocht u dan wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een afhaalpunt gebracht waar u het gedurende 3 weken af kunt halen alvorens het weer retour wordt gestuurd naar Wilso.

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING AFGELEVERD?

Bestellingen die voor 15.00 uur worden gedaan worden de volgende dag aangeboden. Bestellingen die op een zaterdag en zondag worden geplaatst worden de dinsdag daarop aangeboden.

PostNL en DHL hanteren de volgende bezorgdagen voor de 1e en 2e pakketbezorgingen.

Bezorgdagen PostNL
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
1e pakketbezorging x x
2e pakketbezorging x x

Let op: 1e pakketbezorgingen geschiedden NOOIT op maandag, 2e pakketbezorgingen NOOIT op dinsdag. Op zondag worden er ook NOOIT pakketten bezorgd.