Skip to main content
Wilso, ook de partij voor je

Bedrijfskleding

WILSO kan uw bedrijf adviseren in een totaalpakket voor u & uw werknemers. Voor zowel dames als heren bieden wij een uitgebreid totaal-assortiment. WILSO werkt met een mix & match systeem voor kostuums in diverse pasvormen. Fijne Italiaanse stoffen zorgen voor een hoog draagcomfort en lange levensduur.

Het assortiment is in meeste gevallen geruime tijd leverbaar zodat u kan bijsturen bij verandering binnen uw personeelsbestand, dit voorkomt grote uitgaves als er nieuw personeel wordt aangenomen! Omdat wij in de bedrijfstak ook werken met dameskleding is de uniformiteit compleet terug te vinden binnen uw bedrijf. Het dames assortiment is zeer ruim, zo is er vaak de mogelijkheid om binnen 1 lijn te kiezen uit diverse modellen blazers, gilets, pantalons en/ of rokken.

Sinds kort hebben wij een nieuwe lijn gelanceerd, met als noviteit dat de kleding de persoon altijd op 37,5 graden zal houden, dit resulteert in een zeer prettig draagcomfort en zal meer productiviteit opleveren van u & uw personeel!

Dit zowel in de zomer als in de wintermaanden, de stof is ademend, isolerend en ventilerend. Tevens leveren wij horeca kleding voor bedienend -en keukenpersoneel.

Kort samengevat : echt …”Bijna” alles is mogelijk!

30+

jaar ervaring